Partners

Condere IP
Det lokala alternativet i Halland när det gäller telefoni.

Genom ett nära samarbete med Condere IP kan vi tillgodose kunders behov även inom telefoni, vi ser till att ni får en problemfri kommunikation vilket innebär en stor trygghet för både er själva och era kunder.

 

Falo.se
En fotograf utöver det vanliga!

Behöver ni bilder på något, då är Martin på Falo.se det självklara valet! Han kan med sin erfarenhet och enorma klurighet fånga de mest fantastiska upplevelserna på bild.
Han kan även ta flygbilder då han använder sig både av radiostyrda flyghjälpmedel och en paramotor där han själv flyger och tar bilder.

Titta gärna in på deras hemsida för lite inspiration.

 

Trasig hårddisk, inga problem!

Vi är certifierad partner till en av världens största inom området att återskapa och få fram information från en trasig hårddisk.
a href=”https://www.ibas.se/data-recovery/?utm_source=ext-web&utm_medium=banner&utm_campaign=partner” originalattribute=”href” originalpath=”https://www.ibas.se/data-recovery/?utm_source=ext-web&utm_medium=banner&utm_campaign=partner” originalattribute=”href” originalpath=”https://www.ibas.se/data-recovery/?utm_source=ext-web&utm_medium=banner&utm_campaign=partner” target=”_blank”>Ibas data recovery

 

Nyheter

Kontakt

Johan Häggström
Tel 070-796 87 57
E-post: johan@dracodata.se

Få vårat nyhetsbrev

Vänligen vänta...

Tack för att du valt att få nyhetsbrev från oss.